Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem szeret néhány nő...

Miért nem szeret néhány nő tangát hordani?

Figyelt kérdés
dec. 11. 09:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
57%
En csak azt hordok és imadom
dec. 12. 05:56
 12/28 Spata ***** válasza:
18%

Érdekes. Sokan a tanga ellen írtak véleményt, de ha férfi a fecske alsót tartja kényelmesnek a rövidnadrág (boxer) helyett, akkor sokan elítélik.

Pedig a két nem között most egyenlőség van.

dec. 12. 08:31
 13/28 anonim ***** válasza:
74%

@Spata

Hordassz ami neked kényelmes, itt mindenki a saját kényelméről beszélt.

Tényleg tőlem aztán lehet rajtad jockstrap is, ha te abban vagy komfortos, a te dogod.

A különbség anatómiailag még az, hogy a te nyálkahártyás részeid (pl a csupasz makkod) és az ánuszod kicsit nehezebben dörgölődik ugyanahoz az anyag darabhoz.

Meg csajoknál a hugycső rövidebb, szóval könnyebben felmegy ez-az a hólyagba is, amitől aztán kialakulhat egy jó kis fertőzés (népies nevén felfázás, aminek egyébként sok köze nincs a hideghez). A csajoknak emiatt picit jobban kell vigyázni, pl szex után is elmenni pisilni.

dec. 12. 09:53
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
11. Miért?
dec. 12. 11:50
 15/28 anonim ***** válasza:
64%
#12: magyarázd már el, hogy hol az összefüggés.
dec. 12. 12:46
 16/28 anonim ***** válasza:
88%
Nem mindenkinek áll jól. Szerintem a tangához nagyon jó popsi kell, nekem meg van önkritikám. Van, akinek nem is kényelmes.
dec. 12. 13:59
 17/28 anonim ***** válasza:
66%
Zseniális, hogy szépségápolás témában, egy tangás kérdésben is akad pasi, aki megragadja az alkalmat, hogy sajnáltassa magát. Tényleg képtelenek vagytok nem belefolyni mindenbe is.
dec. 12. 14:00
 18/28 anonim ***** válasza:
69%

#16: még mindig nem sikerült még csak közelítened sem ahhoz, hogy bármilyen párhuzamot vonj.

Te "kultuválod" szexinek, de a nők és férfiak jelentős része sosem preferálta. A többit Te magyarázod bele.

Vagy most az a gondod, hogy esetleg nők szembe mernek állni az - állítólagos - ideálnak? Horribile dictum!

Talán férfiaknak tiltja bárki?

dec. 12. 14:09
 19/28 anonim ***** válasza:
81%

#12: Nettó baromság.

Nem szeretem a boxert, életemben talán kétszer, ha volt rajtam, de soha nem okozott még ez gondot a párkapcsolat és az intimitás terén.

dec. 12. 20:18
 20/28 anonim ***** válasza:
68%
Kényelmetlen, plusz rajtam valami pusztulat módon néz ki.
dec. 13. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!