A vörösbort mivel tudnám kiszedni a kabatbol?
Annyi, hogy kimosni nem szeretném.
Kisebb kendokkel próbáltam eltávolítani a foltot ecetes mososzeres forró vizzel.
Teljesen viszont nem jött ki.
FORRÓ vízzel semmiféle foltot nem lehet eltávolítani, csak még jobban veleég az anyagba!
AZ ecet meg a legjobb színrögzítö, ezért használják gyári festésnél is, szintén nem szabadna használni.
Ilyen esetben hideg vízzel benedvesíted a foltot, száraz papírtörlövel leitatod, újra bevizezed, leitatod, egész addig, amíg a folt eltünik.
Én mindenhol a forró ecetes mososzeres vizet olvastam. És valóban jobb lett tőle.
A sima víz a makacsabb foltokat nem szedi ki. Főleg nem a megszaradt vörösbort.
A forró ecetes mosószeres víz teljesen értelmetlen ötlet, valamoi Feminás cikkböl eredhet, utána meg mindenki másolja, pedig semmire sem jó.
A legtöbb foltot hidegen lehet csak eltávolítani, az ecet (sav) és a mosószer (lúg) összeöntve semlegesíti egymást, azaz teljesen hatástalan.
Meg egyébként ha te eleve jobban tudod, minek teszel fel kérdést?
Azért kérdeztem hátha tud valaki jobbat ennél.
De egyébként azóta megegyszer nekialltam és teljesen eltuntette a foltot🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!