Mennyire lehet bő a télikabát, téli dzseki?
Figyelt kérdés
Férfi kabátot akarok venni télire, és azt vettem észre, hogy a kisebb méret jól áll, viszont szűk, míg az eggyel nagyobb kényelmes, de a tükörben nagynak látom. Az átmeneti dzsekiknél nem szokott ilyen eltérés lenni. Télikabátban elmegy ha egy kicsit "lóg" rajtam?nov. 28. 10:07
1/5 anonim válasza:
Fontossági sorrend tetején van a kényelem. Annál semmi sem számít jobban.
Ellenben nem árt figyelembe venni, hogy minden márkának van egy jellegzetes szabása és egyáltalán nem biztos, hogy neked való, ezért érzed így. Ha szűknek érzed, ami jól áll, akkor valszeg simán nem a te alkatodra való.
2/5 anonim válasza:
Válassz más szabásút. Elég kiábrándító, amikor valakire kicsi a kabát, hülyén néz ki, hátul feszül, kiadja a teste formáját, egy kabátnak nem úgy kell állnia. Ha meg lóg rajtad, akkor meg nagy, az sem jó.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Sajnos elég szűk a választék, mert a szokásos fekete-barna-szürke színeken kívül keresek mást, és ezekből a férfiruha-osztályokon nagyon keveset tartanak az üzletekben.
nov. 28. 14:02
4/5 anonim válasza:
tényleg rengeteget számít a szabás, van ami tetszene, de a hasam miatt "kicsi", ha meg nagyobbat vesz az ember az ujja túl hosszú... ha már választani kell akkor inkább legyen egy kicsit nagyobb minthogy kényelmetlenkedj benne. télikabátnál meg valamiért mindig úgy éreztem hogy a divatot figyelem legkevésbé, nézzen ki úgy amit szívesen felveszek és kényelmesen rámjön, meg egyéni elvárásom hogy legyen olyan zsebe amiben kényelmesen zsebre dugott kézzel lehet sétálni. meg én aláöltözős vagyok, van egy télim, konkrétan azért nem szeretem mert pólóban is úgy lefősz alatta negyed óra alatt hogy csuda. (pulcsira veszek kabátot mindig)
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is pulóverrel hordom meg abban is próbálok. Ami nagy, az vállban-hosszban jó, csak a háta szélesebb nálam, szét lehet húzni a hónom alatt kétfelé.
nov. 28. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!