SOS! Hol tudnék szerezni egy ilyen körömlakkot? (KÉPPEL)
ilyen vagy ehhez hasonló körömlakkra lenne szükségem.megköszönném, ha esetleg Kaposvár környéki üzletet mondanátok.sürgős lenne.(:
az essence-nek van most egy új árnyalatú körömlakkja, most wanted a neve, de a walk of fame is hasonló. Rossmanban megveheted őket:)
Mindkettőtöknek nagyon köszönöm.:)
második válaszoló.uristen.:| nagyon hálás vagyok.a walk of fame-et már próbáltad? szép színe van körmön is?:)
más vagyok de gondoltam válaszolok :D
az essence 499, de a s-he új kollekciójában is van ilyen gombaszínű lakk, de de a többi között keresd a kis állványon, hanem nemtudom tudod-e, de szokott lenni ilyen külön kis polcon a friss kollekcióból egy-két darab :D na és ott. de ha megkérdezed biztos tudják és asszem az olcsóbb is. Ja és barátnőmnek van most wanted, és olyan mint amit linkelél csak talán egy nagyon kicsit szürkésebb :)
Ha a színe fontos és nem a márkája, akkor nézd meg a Gábrill ajándékboltban, ott bazi sok körömlakk van, a bolt a Vaszary-kávéháztól kicsit feljebb, a körforgalom felé van :D
L,20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!