Bershka rendelés késés 12 napja rendeltem bershkáról, 3 napra rá kellett volna kiszállítaniuk de még mindig feldolgozás alatt van, írtam az ugyfélszolgálatnak de csak egy sablonszöveget kaptam. Volt már ilyen veletek és ha igen mit csináltatok?
Ha a Bershka rendelésed már 12 napja késik, és az ügyfélszolgálattól csak sablonszöveges választ kaptál, érdemes a következő lépéseket megtenni:
1. Ellenőrizd a rendelés állapotát
• Lépj be a Bershka fiókodba, és nézd meg a rendelés részleteit. Ha továbbra is “feldolgozás alatt” áll, valószínűleg valami probléma van a logisztikai rendszerükben vagy a termék készletével.
• Ha kaptál e-mailt a rendelésről, keresd benne a rendelési számot és más részleteket, amiket az ügyfélszolgálatnak megadhatsz.
2. Írj újból az ügyfélszolgálatnak
• Írj egy határozott, de udvarias levelet, amelyben részletezed:
• A rendelési számot.
• A rendelés dátumát és az ígért szállítási időt.
• Az eddigi kommunikációkat (például, hogy már írtál, de nem kaptál érdemi választ).
• Kérj pontos információt arról, hogy mi okozza a késést, és mikor számíthatsz a rendelés kiszállítására.
• Ha sablonszöveget kapsz újra, próbálj telefonon kapcsolatba lépni velük, ha van ilyen lehetőség.
3. Ellenőrizd a Bershka szállítási szabályait
Nézd meg a weboldalukon, hogy milyen feltételeket vállalnak a szállításra és késésekre. Sok esetben, ha egy rendelést nem szállítanak ki időben, jogosult lehetsz visszatérítésre vagy kompenzációra.
4. Banki lépések (ha szükséges)
• Ha a rendelésedet nem tudják teljesíteni, és nem ajánlanak megoldást, kezdeményezhetsz visszatérítést.
• Ha bankkártyával vagy PayPal-lal fizettél, kapcsolatba léphetsz a bankoddal vagy a PayPal ügyfélszolgálatával, hogy indíts visszatérítési kérelmet (chargeback).
5. Vásárlói vélemény nyilvánítása
Ha a probléma nem oldódik meg, érdemes véleményt hagyni a Bershka hivatalos közösségi média oldalain (pl. Facebook, Instagram). Gyakran ez gyorsabb reakciót vált ki az ügyfélszolgálattól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!