Vannak olyanok aki hordják ezt a ötujjas cipőt angol nevén Five Fingers shoes?
Figyelt kérdés
Van olyan férfi vagy nő, aki hord vagy hordott ötujjas cipőt, mennyire kényelmes, nem izzadt bele az ember lába? Mennyire ideális és elfogadott viselet?nov. 22. 14:17
A kérdező szavazást indított:
Férfi: igen szoktam felvenni és hordani.
Nő: igen szoktam felvenni és hordani.
Férfi: Nem hordok.
Nő: Nem hordok.
8 szavazat
1/5 anonim válasza:
Igen, van pár Vibramom. Nem nagyon láttam még máson. Akik észrevették azoknak tetszett. Rá lehet szokni, bár meg kell tanulni benne járni, mert nem verheted a földhöz a sarkad mint egy klasszikus cipőben. Utána már a klasszikus cipő a fura, plusz szűk az orra.
Van egy v-trek túrázáshoz, két KSO városba (fekete, fehér), és a hidegebb időre vettem most egy V-neop-ot. Igazából egy baja van, ha nagyon esik, a lábujjaknál bejön a víz. Ez nyáron nem probléma, főleg ha nincs rajtad zokni, de hűvösebb időben kellemetlen (szakadó esőben full mezítláb kell mászkálni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!