Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vennétek fel ehhez a...

Mit vennétek fel ehhez a felsőhöz?

Figyelt kérdés

[link]

Céges évzáró lesz. Ez a fix ruhadarabom de a többvel kapcsolatban kicsit el vagyok veszve.

Gondoltam, hogy egy sima fekete chino nadrágra de ahhoz meg egy csinos magassarkú cípő illene (ami nincs :D )

Érdekelne ti milyen színű, fazonú nadrágot vennétek fel hozzá? Milyen cipőt? Esetleg bézert?

ma 09:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy fekete harang vagy trapéz szoknya, fekete csizmával.
ma 09:24
 2/9 anonim ***** válasza:
60%

Én biztos egy bővülő szárú fekete nadrágot és ugyancsak egy magassarkút vennék fel hozzá, igazából az lehet akár több féle színű is.

[link]

Én ezt venném fel vele.

ma 09:27
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem venném fel ezt a felsőt. De ha esetleg pisztolyt fognának a fejemhez, akkor trapéz fekete nadrág. Lapos cipő, mivel nem ér annyit egy buli sem, hogy fájjon a lábam.
ma 09:50
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket!

3-as. Neked nem is kell felvenned :)

ma 10:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Elegánsabb anyagú fekete bő szárú nadrág, vagy ceruza szoknya, fekete tűsarkú, arany kiegészítők.
ma 10:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Én mindenképp szoknyával venném fel. Egy fekete combközepéig érővel, vékony testszínű harisnyával és fekete tűsarkú cipővel.
ma 10:43
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Elég kihívó a felső, ehhez már nem kell miniszoknya, úgy már rettenetes k.vás, nem céges rendezvényre való.

Bár van egy olyan érzésem, hogy a 6. válaszoló férfi :D

ma 10:53
 8/9 anonim ***** válasza:

6os vagyok. Miért lenne kihívó egy combközépig erő szoknya harisnyával és egy tűsarkú cipővel?

Hosszban kb ilyen, megjelenésre kb így néz ki harisnyábal es cipovel. Szerintem az ilyesmi megjelenés nem kihívó.

[link]

ma 11:00
 9/9 A kérdező kommentje:

Miniszonya meg sem fordult a fejemben ehhez a bodyhoz :D

Vagy combokat villatok vagy dekoltázst, a kettőt együtt nem.

ma 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!