Hol tudok Nike ruhákat venni?
Figyelt kérdés
Eddig akárhány ruhaboltban jártam, Nike cuccot szinte sehol nem láttam, csak cipőt, meg esetleg pár táskát. Pedig Adidas, Puma stb. ruhák szinte minden üzletben vannak. De Nike pulcsit, nadrágot meg ilyeneket hol lehet venni? Tudom, hogy vannak márkaboltok de ott gondolom horror áron lehet csak kapni. Meg hogy netről is lehet rendelni, de előtte szeretném felpróbálni, hogy jó-e a méret.nov. 17. 14:41
1/2 A kérdező kommentje:
Hahó, valaki 🙄
nov. 19. 21:14
2/2 anonim válasza:
Márkabolt, szerintem nem drágább, sőt nagyon jó kedvezményeket is kilehet fogni, pl én most rendeltem egy cipőt a nike-tól, 56 euróért, 130 euró helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!