Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van egy őrült barátnőm akinek...

Van egy őrült barátnőm akinek esküvője lesz szombaton. Nyár a téma mivel akkor szerette volna. Van dresszkód. Ötletek? Többi a kommentben

Figyelt kérdés

#nyári esküvő
ma 14:25
 1/10 A kérdező kommentje:
A barátnőm nyári esküvőt szeretett volna de nem jött össze de ragaszkodik az ötletéhez. A lagzi sátoros lesz. Dresszkód: Lányok fehér nyári ruha, fiuk nyárra utaló sötét öltözet.Másik ötlete lányok fehérben fiuk sötét ruhában. Nekem van egy rövid nyári spagettipántos ruhám. Azt kell felvennem mivel csak az a fehér. Van hozzá egy magasabb sarkú fehér cipőm. Harisnyát nem igazán tudok felvenni hozzá. Van egy fehér mell alá érő kis kabátom amit még felveszek. Nem tudom mit lehetne tenni, hogy a templomban ne fagyjak szét. A sátor gondolom fűtött lesz.
ma 14:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Konkrètan nem mennék, ha elvárás a nyári ruha novemberben. (Pedig nem vagyok fázós különösebben) Ez nem épp normális ötlet.
ma 14:33
 3/10 A kérdező kommentje:

Én sem vagyok fázós és télen is szoknyában

járok. Nem gond de nem tudom a harisnyát hogyan oldjam meg. Szeretem a necc harisnyákat van is egy fehér apró lyukú. Megnéztem is igen fura a ruhával.

ma 14:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A szoknyával semmi gond nem lenne. De azt írod, NYÁRI ruha az elvárt. Novemberben…
ma 14:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Örült
ma 14:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tudod megoldani a harisnyát? Vedd fel azt kész
ma 14:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon furán nézett ki vele. Van egy fehér neccem és azzal is és egy vékony testszinűvel is nagyon csúnya volt
ma 15:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem mennék mínusz fokban nyári ruhában még a pápát sem meglátogatni. Még nadrágkosztüm is kevés lenne egy sátorban.

Dolgoztam kint a hétvégén, teljesen beöltözve mozogva is összefagytam.

ma 15:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Majd latjuk mi lesz
ma 15:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy testszínű harisnya mindenképp kell hozzá. Nem értem miért lenne fura vele? Hisz az kb olyan mint amikor nincs rajtad harisnya :)
ma 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!