Johnny. kérdése:
Fiúk! Ti milyen szempontok alapján vesztek új farmert?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanokra, hogy kinézet, szabás… szakadt/nem szakadttegnapelőtt 14:12
1/7 anonim válasza:
Tavalyelőtt felfedeztem hogy vannak a jogger farmerek, azóta vettem ilyenből négyet. Korábban csak Wranglert vettem, azt is USA-ból. Sajnos már az sem made in usa hanem mexikói, de legalább szállítással is fele annyiba került mint az itthon kapható török. Az igazi jó farmer azonban az elnyűhetetlen amcsi volt a 90-es években
2/7 anonim válasza:
Amit egyes ismerőseim szerint szerint Magyarországon gyártiottak, de ez nem igazán hiszem el, de ettől még lehet igaz.
3/7 anonim válasza:
Klasszikus szabású legyen, szakadt kizárva és nagyon sötétkék vagy fekete. Márka nem igazán érdekel.
4/7 anonim válasza:
Ne tapadjon rám, bő legyen rajtam kicsit, ha meg buggyosan is áll rajtam, az instant buy!
Inkább a sötétebb színeket kedvelem, ja és igazi farmer anyag legyen
5/7 anonim válasza:
A feszülős super skinny fazont kedvelem, minél szűkebb, annál jobb.
Elsősorban szakadás nélkülit, de van amelyiken jól néz ki egy enyhe szakadás, vagy durvább koptatás. Ami nagyon szakadt az nem tetszik.
Illetve feldobja ha van cipzár a szárán is, amivel bokánál szűkebbre vehető, bár ez sajnos ritka, de azért lehet találni.
Az anyaga mindenképpen nyúlós legyen, sokkal kényelmesebb mint a hagyományos.
Színre fekete, kék.
6/7 anonim válasza:
straight fit. Szakadt nem lehet. Szabásra is legyen megfelelő. a többi próbálás után válik el
7/7 anonim válasza:
Nagyjából amelyik éppen megtetszik a többi cuccom mellé. Lehet az skinny-től kezdve a joggeren át akár baggy fazon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!