Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Ti milyen szempontok...

Johnny. kérdése:

Fiúk! Ti milyen szempontok alapján vesztek új farmert?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanokra, hogy kinézet, szabás… szakadt/nem szakadt

nov. 12. 14:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Tavalyelőtt felfedeztem hogy vannak a jogger farmerek, azóta vettem ilyenből négyet. Korábban csak Wranglert vettem, azt is USA-ból. Sajnos már az sem made in usa hanem mexikói, de legalább szállítással is fele annyiba került mint az itthon kapható török. Az igazi jó farmer azonban az elnyűhetetlen amcsi volt a 90-es években
nov. 12. 15:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Amit egyes ismerőseim szerint szerint Magyarországon gyártiottak, de ez nem igazán hiszem el, de ettől még lehet igaz.
nov. 12. 15:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Klasszikus szabású legyen, szakadt kizárva és nagyon sötétkék vagy fekete. Márka nem igazán érdekel.
nov. 12. 16:15
 4/10 anonim ***** válasza:

Ne tapadjon rám, bő legyen rajtam kicsit, ha meg buggyosan is áll rajtam, az instant buy!

Inkább a sötétebb színeket kedvelem, ja és igazi farmer anyag legyen

nov. 12. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A feszülős super skinny fazont kedvelem, minél szűkebb, annál jobb.

Elsősorban szakadás nélkülit, de van amelyiken jól néz ki egy enyhe szakadás, vagy durvább koptatás. Ami nagyon szakadt az nem tetszik.

Illetve feldobja ha van cipzár a szárán is, amivel bokánál szűkebbre vehető, bár ez sajnos ritka, de azért lehet találni.

Az anyaga mindenképpen nyúlós legyen, sokkal kényelmesebb mint a hagyományos.

Színre fekete, kék.

nov. 12. 21:53
 6/10 anonim ***** válasza:
straight fit. Szakadt nem lehet. Szabásra is legyen megfelelő. a többi próbálás után válik el
nov. 13. 00:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából amelyik éppen megtetszik a többi cuccom mellé. Lehet az skinny-től kezdve a joggeren át akár baggy fazon is.
nov. 13. 10:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Indigókék, slim vagy regular fit, nem lehet sem koptatott, sem szakadt.

Fekete esetleg.

nov. 14. 12:33
 9/10 anonim válasza:
100%
Szűk legyen és méretbe jó legyen ennyi
nov. 14. 12:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Általában szokásos fast fashion üzeletekben vásárolok. Ami megtetszik, azt felpróbálom. A lényeg nekem hogy kényelmes legyen, jól álljon és jól érezzem magam benne.

Szinte mindig mindenhova farmert hordok, ezért van többféle fazonú és színűm is. Van buggyosom, skinnyn is, szürke, fekete, klasszikus kék, ebből is többféle, meg színesek is. Van szaggatott is, amit nagyon szeretek, meg sima visszafogottabb is. Alkalomtól és a kedvemtől függ, hoyg éppen melyiket veszem fel.

nov. 16. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!