Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vettetek már a napokban téli...

Vettetek már a napokban téli sapkát, sálat, illetve kesztyűt?

Figyelt kérdés

nov. 7. 11:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Néha felcsapom a kapucnit.
nov. 7. 11:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sálat igen, sapkát még nem, a kesztyűt meg bedobtam a táskámba, hátha este jól fog esni, de végül nem vettem elő.
nov. 7. 12:10
 3/12 Metionin ***** válasza:
100%
Sálat és kesztyűt igen, este már jól jön a biciklin. Sapkát még nem vettem fel de múltkor gondoltam rá, mert fázott a fülem a szélben. Most már vinni fogom.
nov. 7. 12:47
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy megérkezik ez a széles idő, azonnal sapkát és kalapot húzok.

Egyszer brutálisan begyulladt a fülem, és azóta rendkívül érzékeny.

Migrénes is vagyok, az erős széltől meg mindig megfájdul a fejem. Ez úgy tudom kiküszöbölni, ha van valami a fejemen, ami “körbeöleli”.

nov. 7. 13:33
 5/12 anonim ***** válasza:
Sapkát igen
nov. 7. 15:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Sálat és fülvédőt vettem, kesztyűt vagy sapkát még nem.
nov. 7. 20:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem. Majd jövő héten már 7-8 fok lesz, akkor szerintem kelleni fog a sál, esetleg kesztyű. Sapkát nem hordok sosem.
nov. 7. 20:23
 8/12 anonim ***** válasza:
még nem
nov. 8. 09:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem hordok sapkát és sálat, kesztyűt meg csak nagyon mínuszokban, úgyhogy nem. A vastagabb kabátot is csak tegnap vettem elő (bántam is, mert melegem volt)
nov. 8. 10:34
 10/12 anonim ***** válasza:

Sálat, sapkát még nem, kesztyűt igen.

Sapkát soha nem hordok, még a legnagyobb hidegben sem. Nem szokott fázni a fejem, ellenben a sapka zavar és összekócolja a hajam.

Sálat télen hordok, tartósan -5 fok alatt. Most még közel nincs ilyen idő, még hajnalban sem. Egy vékony dzsekit hordok, alatta pulóverrel. Bőven elég.

Kesztyűt azért hordok, mert sokszor biciklivel járok. Ma reggel is így jöttem egyetemre. A kezem, kézfejem a kormányon a menetszélben már szokott fázni. Alapból, ha gyalog, tömegközlekedéssel, vagy kocsival lennék, nem vennék. Legfeljebb zsebre raknám a kezem.

nov. 8. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!