Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol érdemes farmert venni?☺️

Hol érdemes farmert venni?☺️

Figyelt kérdés

Eddig mindig Sheinről rendeltem vagy turiból vettem mivel teljesen megvoltam vele elégedve, de szeretnék pár farmert be újítani ami teljesen új Skinny vagy egyenes szárút nézelődtem neten, de nem igazán találtam olyan boltot ahol tetszett volna a kínálat, olyan boltot keresek aminek van fizikális boltja mivel szeretném felpróbálni a nadrágot mert hosszú a lábam nagyon és így sokszor probléma a hossz ☺️

Köszönöm szépen elore is❤️

nov. 4. 10:15
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

New yorkerben van sok, viszont nekem az összes new yorkeres farmerem szétszakadt újabban záros határidőn belül..

Stradivariusban találtam magamnak legutóbb jókat

nov. 4. 10:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hasznosra akartam menni de véletlenül a fel hasznosra mentem :( ❤️
nov. 4. 10:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a Retro Jeans-t javaslom! Megfizethető, tartós, kényelmes - valóban kényelmes, rugalmas - nadrágjaik vannak. Szabásban és méretben is nagy a választék (különböző derékbőség és szárhossz kombinációk), a neten előre fel tudsz készülni, hogy mit keresel, és a boltban is segítőkészek.

Előtte én is turiban vagy a legkézenfekvőbb, fülemnek ismerősen csengő fast fashion üzletekben vettem (nem vet fel a pénz :D). Mondjuk a Retro Jeans sem egy elszállt dolog (kb. 20.000 Ft egy nem leárazott nadrág), csak a "következő lépcsőfok" egy New Yorker vagy egy Shein-rendelés után.

Nagyon elégedett vagyok, mert az új nadrágjaim kevésbé kopnak, mint a régiek, nem kell hamar újat venni, jobb a szabásuk is, és ami a legfontosabb: kényelmesek! Nagyon sok évet elpazaroltam durva, kemény anyagú, itt-ott szorító nadrágokban. Persze lehet, hogy csak én voltam a béna, és beértem az első okénak tűnő darabbal, nem keresgéltem tovább, de nem volt semmilyen energiaforrásom többet foglalkozni ezzel.

nov. 4. 11:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ❤️
nov. 4. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!