Szoktatok olyan ruhát hordani, ami nem a legkényelmesebb nektek, de jól néztek ki benne?
Én a blúzokkal vagyok így. Nem érzem magam bennük olyan kényelmesen, mint pólóban, de sokszor felveszem csak úgy farmernacihoz is.
Nekem tetszik, ha gombjaim, gallérom van és az anyag miatt is csinibb, csajosabb vagyok szerintem.
Felvenném hozzá a szoknya, harisnyát is néha, de az sok lenne, úgyhogy inkább nem, azt pólóval hordom.
Én nem, mert nagyon érzékeny vagyok az anyagok tapintására, egész nap feszengek, ha nem kényelmes pólóban vagyok.
Egyébként tetszenek más nőkön a csini blúzok. :) Ha kedved van hozzá, nyugodtan hordd a csini felsők mellé a szoknyát, harisnyát, élvezd ki, hogy jól nézel ki!
Fűző. <3
Szerintem is gyönyörűek, de én még nem mertem kipróbálni.
Igen; lehet hogy fizikailag nem a legkényelmesebb, de mentálisan jobban érzem magam, ha stílusomnak megfelelően öltözködöm (miniszoknya, ruhák minden mennyiségben, szebb cipő stb)
Nem azt mondom, hogy direkt kínzom magam, mert erről szó sincs, egyszerűen csak nyilván kényelmesebb lenne ezeknél egy bő szárú nadrág - tornacipő kombó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!