Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktatok olyan ruhát hordani,...

Szoktatok olyan ruhát hordani, ami nem a legkényelmesebb nektek, de jól néztek ki benne?

Figyelt kérdés

Én a blúzokkal vagyok így. Nem érzem magam bennük olyan kényelmesen, mint pólóban, de sokszor felveszem csak úgy farmernacihoz is.

Nekem tetszik, ha gombjaim, gallérom van és az anyag miatt is csinibb, csajosabb vagyok szerintem.

Felvenném hozzá a szoknya, harisnyát is néha, de az sok lenne, úgyhogy inkább nem, azt pólóval hordom.

tegnapelőtt 20:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem, mert nagyon érzékeny vagyok az anyagok tapintására, egész nap feszengek, ha nem kényelmes pólóban vagyok.

Egyébként tetszenek más nőkön a csini blúzok. :) Ha kedved van hozzá, nyugodtan hordd a csini felsők mellé a szoknyát, harisnyát, élvezd ki, hogy jól nézel ki!

tegnapelőtt 21:51
 2/11 Metionin ***** válasza:
86%
Fűzőt. Nem lehet lehajolni benne de annyira szép, hogy letojom :D
tegnapelőtt 21:51
 3/11 A kérdező kommentje:

Fűző. <3

Szerintem is gyönyörűek, de én még nem mertem kipróbálni.

tegnapelőtt 21:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Néha, de általában megbánom.
tegnapelőtt 22:37
 5/11 anonim ***** válasza:
69%

Igen; lehet hogy fizikailag nem a legkényelmesebb, de mentálisan jobban érzem magam, ha stílusomnak megfelelően öltözködöm (miniszoknya, ruhák minden mennyiségben, szebb cipő stb)

Nem azt mondom, hogy direkt kínzom magam, mert erről szó sincs, egyszerűen csak nyilván kényelmesebb lenne ezeknél egy bő szárú nadrág - tornacipő kombó)

tegnapelőtt 22:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az összhatást, kisugárzást nagyon eltudja rontani, ha valaki feszeng egy ruhában
tegnap 07:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Túl rövid az élet ahhoz, hogy kényelmetlen ruhákkal kínozzam magam bárki kedvéért.
tegnap 08:35
 8/11 Poppy_99 ***** válasza:
100%
A lapos balerinacipőkkel voltam így, de már egyáltalán nem hordom őket. Imádtam őket mert nagyon cukik, de sajnos a lábam egyel sem barátkozott meg. Mindig teliragasztottam a lábam sebtapasszal és úgy húztam fel a harisnyát. A nap végére így is feltörte és nagyon fájt.
tegnap 09:11
 9/11 anonim ***** válasza:
83%
Ami nem itthoni az mind ilyen
tegnap 12:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem, mivel akkor nem is érezném jól benn magam. Vannak olyan alkalmibb blúzim ruháim amiket sokáig nem a legjobb hordani, meg pl magassarkú cipők, harisnyák, de pár órára simán ki bírhatóak.
tegnap 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!