Ez most tényleg divatos vagy ciki? Nem tudom eldönteni.
Na szóval, h vannak ezek a fülvédők, ami ilyen szőrös és olyan mint egy nagy fülhallgató..ilyenről beszélek:
Valahol azt olvasom, h sokak szerint ciki, meg nem áll jól mindenkinek, de sok helyen azt, hogy most nagyon divatba jött meg stb..
Nem tudom eldönteni..Szerintetek?
14/L
Hát én szeretem az olyan gagyi, hogy az már jó kategóriájú dolgokat, simán fel is venném. :D
De semmmi praktikuma igazából. Nem hallasz tőle tisztán, és a fejed ugyanúgy megfagy, aztán kihullik a hajad. Egy pár hétig ősszel oké, de szerintem inkább sapit keress mostmár
akinek jól áll és illik hozzá, stílusilag is, annak cuki.
akinek szarul áll és teljesen bénán néz ki vele annak ciki.
amúgy oké, nem fázik a füled, nem rontja el a menőn beállított hajad. de mindegy, majd 40 évesen mondod hogy miért ezt vetted mintsem egy sapkát. mikor kopaszodsz.
Nézd,fodrász vagyok ,tisztába vagyok a dolgokkal és ne aggódj értem,mert egészséges életerős hajam vana nnak ellenére,hogy ovi óta ki nem állhatom a sapkát.
Lehet te fogsz hamarabb megkopaszodni mert kétlem,hogy mindent helyesen csinálsz hajápolás terén.
Nyilván nem fogok kiállni vizes hajjal a téli fagyba,hogy gyökerestől dőljenek ki a hajhagymáim,de köszönöm az aggódást:)
oké, te helyesen ápolod minden sz:arral a hajad, ami úgyis tönkre teszi, de ringasd magad abba, hogy javít a hajadon.
a kérdező nem feltétlen olyan mint te, hogy 934234 féle módon ápolja a haját, tehát tegyük fel, neki is hamarabb hullhat a haja.
és nem, nem félek a kopaszságtól, egy szép arcnak kell a hely. (oké egozás, de hát ha neked szabad nekem is ;D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!