Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez most tényleg divatos vagy...

Ez most tényleg divatos vagy ciki? Nem tudom eldönteni.

Figyelt kérdés

Na szóval, h vannak ezek a fülvédők, ami ilyen szőrös és olyan mint egy nagy fülhallgató..ilyenről beszélek:

[link]

Valahol azt olvasom, h sokak szerint ciki, meg nem áll jól mindenkinek, de sok helyen azt, hogy most nagyon divatba jött meg stb..

Nem tudom eldönteni..Szerintetek?

14/L

2010. nov. 4. 22:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát én szeretem az olyan gagyi, hogy az már jó kategóriájú dolgokat, simán fel is venném. :D

De semmmi praktikuma igazából. Nem hallasz tőle tisztán, és a fejed ugyanúgy megfagy, aztán kihullik a hajad. Egy pár hétig ősszel oké, de szerintem inkább sapit keress mostmár

2010. nov. 5. 09:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki,aranyos én is fogok venni,de nem azért mert annyira tetszik,hanem mert mindíg"lefagy"a fülem és nagyon rossssz:D A sapka meg lelapítja a hajam;D
2010. nov. 5. 10:28
 13/16 anonim ***** válasza:
37%
annyira nevetséges.
2010. nov. 5. 13:41
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

akinek jól áll és illik hozzá, stílusilag is, annak cuki.

akinek szarul áll és teljesen bénán néz ki vele annak ciki.

amúgy oké, nem fázik a füled, nem rontja el a menőn beállított hajad. de mindegy, majd 40 évesen mondod hogy miért ezt vetted mintsem egy sapkát. mikor kopaszodsz.

2010. nov. 5. 15:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Nézd,fodrász vagyok ,tisztába vagyok a dolgokkal és ne aggódj értem,mert egészséges életerős hajam vana nnak ellenére,hogy ovi óta ki nem állhatom a sapkát.

Lehet te fogsz hamarabb megkopaszodni mert kétlem,hogy mindent helyesen csinálsz hajápolás terén.

Nyilván nem fogok kiállni vizes hajjal a téli fagyba,hogy gyökerestől dőljenek ki a hajhagymáim,de köszönöm az aggódást:)

2010. nov. 5. 18:29
 16/16 anonim ***** válasza:

oké, te helyesen ápolod minden sz:arral a hajad, ami úgyis tönkre teszi, de ringasd magad abba, hogy javít a hajadon.

a kérdező nem feltétlen olyan mint te, hogy 934234 féle módon ápolja a haját, tehát tegyük fel, neki is hamarabb hullhat a haja.

és nem, nem félek a kopaszságtól, egy szép arcnak kell a hely. (oké egozás, de hát ha neked szabad nekem is ;D)

2010. nov. 5. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!