Shein vagy Bonprix?
Figyelt kérdés
Kismama ruhákat vennék, a H&M kínálata számomra ocsmány. Bonprix vagy shein, ami elviselhető. Melyik a jobb minőségű? Shein megbízható minőségben szállít? Illetve mennyi idő, mire megérkezett a csomagotok?okt. 29. 13:59
1/3 anonim válasza:
Én inkább a Shein-re szavaznék, árban jobban megéri, de nagyon meg kell nézni a visszajelzéseket, és az anyag összetételt, ugyanakkor centiben le vannak mérve a ruhák és az nagy segítség. A bonprix eléggé drága, ha nem jó a méret, vissza kell küldeni stb., szóval macerásabb, és az ügyfél szolgálatukra sokan panaszkodtak már.
2/3 anonim válasza:
Bonprixről ruhát semmiképpen nem rendelnék többé, 100 mérés után is hatalmas cuccokat kaptam és küldhettem vissza egy vagyonért, sheinről minden jó lett. Annyi a szállítás amennyit ír, 7-10 munkanap
3/3 A kérdező kommentje:
A Sheinrol rendeltem tegnap, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz és hogy mikor ér majd ide.
okt. 30. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!