Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok? Nem lesz tul sok?

Mit gondoltok? Nem lesz tul sok?

Figyelt kérdés
Parom szuletesnapja (November) alkalmabol utazunk haza a barataihoz, a gyerekkori varosaba. Elmeletileg megyunk etterembe ennek alkalmabol. Sosem szoktam kioltozni, mindig melegitot, vagy farmer nadragot, tehat sportos oltozoket viselek. Most azonban arra gondoltam, hogy mivel a szuletesnapja lesz ez, felvennek egy combig ero csizmat, csinos harisnyaval, miniszoknyaval. Es egy csinos egyszeru, fekete top-pal. Muszorme kabattal. Mit gondoltok, nem gaz, ha igy kioltozom egy etterembe? Gondolom nem kifozdebe megyunk, de nem is 5 csillagos milliokat ero etterembe.
okt. 28. 13:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%
A szoknyától függően lehet jó is, bár én azt mondanám, inkább valami visszafogottabb cipőt keress
okt. 28. 13:47
 2/21 A kérdező kommentje:

Milyen cipore gondoltal? Nincsen magassarkum, nem szeretem oket, nem tudok benne menni. Nem ribis, kihivos a csizma. :)

Egy lapostalpu, hosszuszaru.

Koszi a valaszod.☺️

okt. 28. 13:49
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak erre az alkalomra vennél egy csomó új ruhát? Nem túl ésszerű. :D
okt. 28. 14:11
 4/21 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem ez igy csinos. Nyugodtan vedd fel. Annyi hogy harisnyábol is fekete lesz rajtad? Lehet túl sötét lesz az egész.
okt. 28. 14:36
 5/21 A kérdező kommentje:
3/4. Nem szandekozom...:)
okt. 28. 14:57
 6/21 A kérdező kommentje:

4/5:

Csipke szeru, de nem kihivo. Van egyebkent fekete is, de nem teljesen fekete. Ha felveszem, latszik a "borom" alatta jocskan. :)

okt. 28. 14:58
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ház ez a combcsizma, csipkeharisnya, miniszoknya…. Pláne műszőrmekabáttal…. Így leírva eléggé úgy hangzik mint egy fizetős lány szettje, persze lehet hogy a konkrét darabok ezen változtatnak valamicskét, de leírva nem túl elegáns.
okt. 28. 15:04
 8/21 anonim ***** válasza:

#2 bokacsizmára, esetleg a combcsizmánál kicsit rövidebb szárúra

De egyébként lehet az összhatás tökéletes, csak így leírva szerintem jobban illene az alkalomhoz

okt. 28. 15:07
 9/21 anonim ***** válasza:
4 vagyok. Belinkeled a harisnyát milyen?
okt. 28. 15:29
 10/21 A kérdező kommentje:
okt. 28. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!