Fekete bordó outfitt ?
Figyelt kérdés
Bordó cipő , fekete ruha és bordó blézer kombinációval milyen színű harisnya illik? Feketére gondoltam első sorban de félek hogy az összkép túl sötét lenne úgy ..szerintetek?okt. 25. 15:20
1/9 anonim válasza:
Jó lehet hozzá a fekete, de szerintem egy testszínű jobb lenne.
2/9 anonim válasza:
Szerintem is jó mindkettő. Én megnézném melyikkel tetszik jobban, de szerintem egy vékony testszínű harisnya mellett döntenék.
3/9 anonim válasza:
Én is a testszínűt mondanám, vagy ha mindenképp színes kéne, bordót; szerintem a ruha harisnyával furán nézne ki ugyanabban a színben
4/9 anonim válasza:
Én speciel simán felvennék hozzá egy rombusz mintás fekete nylonharisnyát még fel is dobná az outfitet :)
5/9 Poppy_99 válasza:
Vastag szürke harisnyával sem mutatna rosszul
6/9 anonim válasza:
Amit a négyes ír, nem rossz egyébként (hármas voltam, én az egyszínű feketére gondoltam)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek nem szeretném extrázni szóval marad a testszínű !🤗
okt. 25. 19:56
8/9 krisztamnk válasza:
én feketét és vastagabbat vennék föl... Testszinűvel jó volt amúgy ?
9/9 A kérdező kommentje:
Igen tökéletes volt , felpróbáltam feketével is de nekem nem tetszett , szerintem a testszínű volt a legjobb !
nov. 11. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!