Otthon illik melltartót hordani?
Figyelt kérdés
Amikor átjön hozzánk a barátnőm, például vacsorázni, telózni vagy itt aludni, általában kényelmesen öltözik fel. Anyám az utóbbi időben elkezdett azon rugózni, hogy miért nem vesz fel semmit a pólója alá, amikor nálunk van, mert szerinte a "tőgyeivel" (ő szóhasználata) kellemetlen helyzetbe hozza a családot. Szeretné, hogy én kérjem meg, hogy vegyen fel melltartót, de én meg cikinek érzem ezt felhozni. Ti jogosnak érzitek, amit anyám kér? Ti is vesztek fel valamit póló vagy top alá a barátotok családjánál? Hogy kéne ezt megbeszélnem a barátnőmmel?okt. 24. 00:54
21/24 anonim válasza:
Hasonkorú vagyok anyudhoz, és mivel tudom, hogy baromi nehéz elviselni a testünk feszességének múlását, így ebben a megjegyzésében, hogy kellemetlen helyzetbe hozza a családot a tőgyeivel, szimplán az irigység és a rosszindulat van.
22/24 anonim válasza:
Én sosem hordok.Sehol.Talán ötször egy évben van rajtam.Anyád csak féltékeny.Főleg,ha lógnak a mellei.Van ilyen.
Én nem mondanám a barátnőmnek.
23/24 anonim válasza:
Az összképtől függ. Én sokszor utcára se hordok. De nem lógós és a bimbóm sem üt át feltűnően.
Ha nála sem feltűnő extrémen a dolog, akkor szerintem nem kell. Ha "tőgyei" vannak, akkor lehet hogy más a helyzet. De ezt mindenképp rábíznám, külön nem szólnék. Ha neki így kényelmes, nem érzi kellemetlennek, akkor hordja így. A család meg ne nézzen oda!
24/24 A kérdező kommentje:
Olvasva az utóbbi kommenteket, nem fogok neki szólni. A méreténél fogva valamennyire "lógós", de semmiképpen sem extrém.
okt. 25. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!