Hol vesztek farmernadrágot?
Kérlek segítsetek!! Hol vegyek magas derekú és elég hosszú farmernadrágot, ami szűk szárú?
Legutóbb a zaraban vettem, de egyrészt hamar tönkre ment, másrészt meg folyamat felcsúszik, nem elég hosszú a szára 🤦🏻♀️ Illetve jó lenne, ha nem egy fizetésnyi ára lenne még
Hol, hogyan keressek megfelelőt? 168 cm és 53kg vagyok, zara 34es méretű farmer volt
Fiú vagy lány vagy?
Én fiúként a sinsayban vettem nagyon szűk stretch farmert egészen olcsón, 3000 körül. A dereka is egészen magas, és elég hosszú is. Nekem bejött.
Nekem is problémám van egyébként ezzel. Én amúgy 2 éve vettem egy sinsay-es farmert, magasderekú, szűk szárú, és a mai napig viselem. Már azért kopottas itt-ott, szóval le kéne cserélnem de én sem tudom hol nézelődjek. Evidens, hogy sinsay újra, de mástól azt hallottam, hogy romlott a minőség. Nem tudom, lehet egy próbát megér, tekintve, hogy kifejezetten olcsó a többihez képest.
Én amúgy még a Bershkában láttam jókat.
Lány vagyok.
A sinsay-t próbáltam, elég rövidek nekem🤦🏻♀️
Én 170 centi vagyok, a New Yorkerben szoktam venni olyan farmert, ami elég hosszú.
Mondjuk én 60 kg körül vagyok, de a lábam (combom, csípőm stb.) viszonylag vékony, így 26 méretet szoktam hordani onnan.
Fazonok közül sok van, közepes és magasabb derekú a legtöbb, persze én meg pont a csípőgatyákat preferálnám 😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!