A Lidlben kapható ruházati termékekből milyen méretet érdemes venni: azt, amelyiknek most megfelelő a mérete vagy egy számmal nagyobbat célszerű vásárolni, mert ÖSSZEMEGY mosáskor? Szabadidőnadrág tekintetében.
Főleg a szabadidőnadrág érdekel most, de akár pólók, fehérneműk is. Tapasztalatok?
60 vagy 95 C fokos mosást bírják?
#3. Köszi szépen! Hasznos!
#4. Okés.
Sajnos se olyan bugyi, se olyan szabadidőnadrág, amit kinéztem, nem volt egy darab sem!
Anyagismeretről hallottál már? Az anyag össszemegy, ha nem megfelelően mosod, mivel legtöbbjük szintetikus. Benne van a címkén, 30-40fokon ajánlott mosni. Mint kb minden ilyen darabot, mert nem bír többet. 95fok az legfeljebb fehér pamut textilnek való és nem színesnek és azt sem gyakran. Elmegy a színe, elfárad, összemegy az anyaga.
Nekem inkább a kisebb méretezés kényelmes. A saját méretem idétlenül oversize. Aki azt szereti, annak a saját méret lesz jó.
Pamut cuccaim vannak. Semmi bajuk.
Rengeteg dolgot kipróbáltam már 95 C fokon mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!