Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fênyes legging pasin. Aki...

Fênyes legging pasin. Aki szokott hordani, mi a visszajelzés?

Figyelt kérdés
Lehet divatos? Milyen alkalomra hordható?

okt. 21. 16:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Föl nem venném.🤮
okt. 21. 17:00
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Sportoláshoz mindig kicsit fényesebb spandex futónadrágot szoktam felvenni, ez is olyan mint egy leggings. Hozzá illő spandex felsőt is veszek. Eddig csak jó véleményt mondtak róla.
okt. 21. 17:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
attól függ hogy te milyen fényes leggings szeretnéd hordani és milyen szinben és milyen alkalomra legfényesebb pvc latex leggings.
okt. 22. 12:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Lakk feketét. Igen, ilyen latex szerű szerintem, de nem gumi.
okt. 22. 14:53
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

Ezeket a fényeseket bőrhatású leggingsként keresd a boltban.

Én is szeretem, van ilyenem, de magában utcára nem vettem még fel csak farmer alá. Szokatlan és extrém megjelenést ad fiúként. Otthon viszont hordom, jó benne lenni. Bár sportoláshoz, és bicajozáshoz is lehet hogy jól mutatna.

okt. 22. 17:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
én spandex metál fényű bőr leggins-t hordok már nem egyszer volt már rajtam utcán hordva szabad idöben, öszinte leszek veled hogy mi volt visszajelzés nem minden embernek akkor megfelelni .
okt. 22. 17:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A szabadban egyedül ha biciklizni akkor szoktam fel venni ilyet. Nem nagyon érdekel mások véleménye. Itthon viszont elég gyakran viselem, nekem nagyon tetszik ez az elasztikus lycra anyag. De egy hasonló kérdésre is adtam hasonló választ.
okt. 23. 05:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább brigázáshoz szoktam felvenni de volt hogy utcára is felveszem nagyon szeretem a fényes lycra anyagokat vagy a leohex is az is nagyon fényes.
okt. 25. 13:42
 9/11 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is van ilyen leggings több színben is, de csak itthon vagyok benne. Szerintem a társadalom nem toleráns hogy ezt el fogadja. Én meg nem keresem a bajt. Így csak itthon veszem fel, viszonylag sokat vagyok benne mert nekem is tetszik az anyaga. Most is egy fekete van rajtam.
okt. 27. 07:20
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is felveszem utcára is néha

a leggingst, futónadrágot. Lehetne nagyobb divat férfiaknak. Sporthoz is ezt hordom, meg itthon pihenéshez.

okt. 27. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!