Pasik akik legginget hordtok. Milyen alkalomra, hová veszitek fel?
Figyelt kérdés
Boltba menet, szórakozóhely, iskola, munkahely...?okt. 21. 00:29
1/7 anonim válasza:
Általában itthon mindig leggingset hordok. Nekem nagyon tetszik nagyon szeretem. Még ha bringázni megyek akkor is fel szoktam venni, mondjuk akkor inkább unitardot szoktam fel venni az viszont nem pamut ha nem elasztikus, de roppant kényelmes az is.
2/7 anonim válasza:
munkahelyen kivül bárhova felveszem szabad idöben bőr leggings-t ja persze kell hozzá dress code is .
3/7 A kérdező kommentje:
Dress code alatt azt érted, hogy hosszú felsővel hordó?
okt. 22. 14:48
4/7 anonim válasza:
igy van nem csak felsővel kabáttal kardigánnal ami hosszított.
5/7 anonim válasza:
Futni, kondizni. Ha úgy van kedvem utcára is, sportos kiegészítőkkel.
6/7 anonim válasza:
Sportoláshoz csakis leggingset vagy feszülős futónadrágot veszek, az is majdnem olyan mint a leggings. Illetve otthon is leggingsben vagyok legtöbbet. Máshova nem hordom.
7/7 anonim válasza:
Többnyire otthon de van hogy utcára is felveszem főleg brigázáshoz mondjuk ahhoz vagy testhezálló nadrágom da főleg a fényes anyagúakat szeretem van lycra meg van bőrhatású leggingseim is nagyon kényelmes ruha darab imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!