Shein VS Zara/ Mango/Stradivarius?
Mit gondoltok, persze aki rendelt mar viszonylagos odafigyelessel a sheinről, és vásárolt a tobbi felsorolt boltok legalább egyikében? Mi a véleményetek a minőségekről, melyik éri meg jobban?
Én most több dolgot is a sheinről szereztem be, persze elotte kideritettem, mik ott a premiumabb markak(Motf, Anewsta, Ontre).
Őszinén úgy fondolom hogy a motf vetekszik a zara minosegevel( a zara az utobbi idoben szerintem nagyob alabb adta) a Sheinen pedig nyilvan ha megfizeted, mert azert 6 euroert nem kell csodat varni, de itt vasaroltam egy 25 ezer ft os kabatot, 50% gyapju osszetetellel. Szerintem gyonyoru, klasszikus, es legalabb egy egeszen jo minoseg.
Itt is vadaszni kell, de a Zaraban meg ennyi ertelmes holmit sem latok.
Ti hogy gondoljatok?
Egykutya. Sheinről vannak 2021ben rendelt ruháim amik meg jók. Nekem onnan nem volt tonkremenos. Bar foleg felsok, szoknyak es 1-2 nyari nadrag
Stradiban farmert szoktam venni. Volt 2-3 eves is de annak pl ket nap alatt megadta magat a cipzarja es varronohoz vittem
Ahogy te is mondtad. Ha megválogatod, hogy Sheinről mit rendelsz akkor egyértelműen arra megy a voksom.
Sokkal olcsóbb és minőségbeli különbség lehet, hogy van de nekem nem tűnik fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!