Barna csizmámhoz milyen színű felső illik?
Figyelt kérdés
gondolom sárga, zöld, piros, ilyesmik, de szürke is jó lenne?2009. jan. 7. 18:43
1/7 anonim válasza:
A szürke - barna párosítás nem túl jó. De egy sötétbarna csizmához felvehetsz szerintem nyugodtan szürke pulcsit.
2/7 anonim válasza:
De vigyázz, mert a barna-szürke összeállításnál a túl nagy fülbevaló kövérítheti a fülcimpádat.
3/7 anonim válasza:
Első vagyok, de a nadrág ne legyen szürke.
4/7 anonim válasza:
Én láttam már halványszürke nadrágos, barna csizmás csajt, és jól néz ki. A mai világba ha a hupililát húzod fel a sárgával, azon se botránkozik meg senki.
Viszont a barna-zöld párosítás nagyon jó, de nem rikitó zölddel.
5/7 A kérdező kommentje:
barna lila?
2009. jan. 10. 19:47
6/7 anonim válasza:
szia a piros a rózsaszín (nem a halvány de nem is a magenta) sárga sztem a szürke is...de akkor is legyen más mert pl én tul szürkének látom a szürkét(olyan uncsi) okker, zöld, és ugye a barna...vajszínü fehér fekete, arany türkisz. bíbor (de ezzel vigyázni kell nem mindegy hogy milyen barna a csizma s milyen a bíbor árnyalata...bvár ez mindegyik színre igaz...nézd össze a ruháiddal és amihez szerinted megy és jol érzed magad benne azt vedd fel hozzá:) én igy szoktam(nekem is barna a csizmám...) Amúgy az nagyon feldobja ha pl fekete farmer vagy nadrág van rajtad csizmaalatt és sima fekete felsö és barna kiegészítöket veszel hozzá táska öv karkötö nyaklánc, igy szépen kiemeled sztem
7/7 anonim válasza:
En a barna csizmammal altalaban lila felsot szoktam venni ez a ket szin nagyon jol talal egymassal foleg ha feldobod ezt a szttet vagy feher vagy ezust kiegeszitokkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!