Minőségi katonai/munkás nadrág márkákat javasolnátok nekem?
Én BDU típusú nadrágot használok ilyesmire, de nem javaslom (mert bár nagyon strapabíró pláne az áráért, állítható derék, megerősített térd, stb.) de 2 nagy baj van vele. Egyik, hogy lezser ráadásul a szára egyenes (ezt látni képeken úgy, hogy a katonai bakancs felett "buggyos") ez könnyen beakad, amikor fel kell lépni valahova, szűk helyen mászni stb. másik, hogy nincs olyan zárható (zipzáras esetleg tépőzáras) zsebe amiből nem esik ki a holmi, de könnyen elő lehet kapni pl. számoláshoz telefont. (Az oldalzsebe gombos és hajtókás aminek a két vége le van varrva, az első zsebe nyitott)
Sokszor használnak amúgy magas pamuttartalmú, de kevertszálas szövetet a strapabírás miatt, a tiszta pamut ritkább.
(Ez nekem nadrágban ok, pedig minden más testtel érintkező ruhám tiszta természetes szálas.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!