Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Oszinten! Lehet 10-15 ezerert...

Oszinten! Lehet 10-15 ezerert szalagavato noi ruhat berelni?Ami szep is stb

Figyelt kérdés
okt. 2. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten és környékén biztos nem. Viszont a Práter utcában van egy iszonyat jó vintage turi, ahol jó áron lehet kapni baromi szép, múlt századi ruhákat. Vess rá egy pillantást Instán, hogy tetszenek-e, asszem vintage.shop.prater vagy valami ilyesmi az account neve.
okt. 2. 16:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Jelmezkölcsönzőket, használt esküvői/szalagavató ruha kiárusításokat érdemes megnézni, de sajnos ennyire kevés összegből már ott sem vagyok biztos, hogy sikerül. Kb. 4-5 éve láttam egy kisebb körúti szalon kiárusítását, ahol 15-30 ezer között lehetett megvenni használt, de nagyon szép állapotú hercegnős ruhákat.

Kisvárosi, vagy kifejezetten vidéki kisebb szalonokat is érdemes meglátogatni, pesti agglomerációban pl. Szigetszentmiklóson ismerek egy kis helyet, ahol szalagavató ruhák elvileg most is elérhetőek 15 ezertől. Gyakorlatilag nem tudom, mert több éve volt aktuális a kérdés nálam, akkor még mindenhol sokkal olcsóbb volt.

okt. 5. 13:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Még az jutott eszembe, hogy nézz körül Vinteden, Marketplace-en. Hátha eladná valaki nagyon olcsón. Csak ebben persze nincs benne annak az ára, ha igazítani kell rajta.
okt. 5. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!