Muziker megbízható oldal?
szept. 30. 19:02
1/7 anonim válasza:
Nem tartom megbízhatónak őket. Fogyasztóvédelmi fenyegetésre sem voltak képesek emailben válaszolni garanciális problémára. Magamnak kellett intézni mindent egy külföldi szervizzel. Egyébként az áru az, ami kint van a weboldalon, azzal nincs baj.
2/7 anonim válasza:
Én rendeltem már többször, nem volt vele probléma.
Azt kaptam amit rendeltem.
3/7 A kérdező kommentje:
Olvastam pár olyan kommentet, hogy megbízhatatlanok. Igazából egy felsőt szeretnék rendelni, ami más oldalakhoz képest feltűnően olcsó és félek, hogy nem eredeti lenne.:/
okt. 1. 10:12
4/7 anonim válasza:
Nekem nem volt velük gondom sosem. És gyorsak a küldéssel.
5/7 Katona Dius válasza:
Én ruhát még nem, csak hangszert vettem onnan többször is, illetve hangszer tartozékot, de azokkal nem volt baj. Nem tudom, ruhák esetén más-e.
6/7 anonim válasza:
Én most tervezek venni egy drágább hangszert, viszont az a probléma, hogy több termék ára is szinte naponta, sőt, van hogy egy nap többször, változik, hol csökken hol emelkedik és nem is kis összegekkel, hanem akár 20-30-40 ezer forinttal is. De amúgy rendeltem már tőlük, és nem volt semmi gond, az ügyfélszolgálat is nagyon rendes, ők maguk is elismerték hogy az árak pár hete így ugrálnak fel-lle de nem tudják miért van.
7/7 anonim válasza:
úgy látom senki se veszi a fáradtságot hogy kicsit is utána olvasson a dolgoknak... ha bármi van, és vissza akarod küldeni, vagy mert nem működik, vagy csak meggondoltad magad SZLOVÁKIÁBA kell küldened... pontosabban ide:
P3 2, 1102 Lozorno,
900 55 Lozorno, Slovakia.
Vagyis veszel egy nehéz valamit, azt kisebb vagyon lesz visszaküldeni amit persze neked kell állni. De ha egy szalvétát veszel és azt akarod visszaküldeni az se 2 ft lesz.
Hogy a francba vagytok képesek innen rendelni bármit is ezek után? Még a román Emag meg a cseh Alzánál is van magyar visszaküldési cím könyörgöm...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!