Muziker megbízható oldal?
szept. 30. 19:02
1/6 anonim válasza:
Nem tartom megbízhatónak őket. Fogyasztóvédelmi fenyegetésre sem voltak képesek emailben válaszolni garanciális problémára. Magamnak kellett intézni mindent egy külföldi szervizzel. Egyébként az áru az, ami kint van a weboldalon, azzal nincs baj.
2/6 anonim válasza:
Én rendeltem már többször, nem volt vele probléma.
Azt kaptam amit rendeltem.
3/6 A kérdező kommentje:
Olvastam pár olyan kommentet, hogy megbízhatatlanok. Igazából egy felsőt szeretnék rendelni, ami más oldalakhoz képest feltűnően olcsó és félek, hogy nem eredeti lenne.:/
okt. 1. 10:12
4/6 anonim válasza:
Nekem nem volt velük gondom sosem. És gyorsak a küldéssel.
5/6 Katona Dius válasza:
Én ruhát még nem, csak hangszert vettem onnan többször is, illetve hangszer tartozékot, de azokkal nem volt baj. Nem tudom, ruhák esetén más-e.
6/6 anonim válasza:
Én most tervezek venni egy drágább hangszert, viszont az a probléma, hogy több termék ára is szinte naponta, sőt, van hogy egy nap többször, változik, hol csökken hol emelkedik és nem is kis összegekkel, hanem akár 20-30-40 ezer forinttal is. De amúgy rendeltem már tőlük, és nem volt semmi gond, az ügyfélszolgálat is nagyon rendes, ők maguk is elismerték hogy az árak pár hete így ugrálnak fel-lle de nem tudják miért van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!