Vélemény erről a szettről? Menyecskeruhának lenne
Van egy piros rövidnadrágos szoknyám shein-ről szép pörgős kis szoknya ezzel a bodyval gondoltam de a környezetembe vegyes vélemények vannak nekem tetszik de ha más megszólja már nem érzem olyan jól magam benne ezért kérdezlek meg titeket is :)
Majd kommentben csatolok képet sajnos nemtudom hogy kell itt
Esetleg linket raksz fel róla ahonnan rendelted és akkor már esetleg tudunk tanácsot adni . Egyébként olyan ruhát vegyél fel ami neked tetszik és kényelmes számodra .
Nővérem esküvőjén rajtam egy fehér body volt hozzá egy pink csipkés croptop és egy hozzá illő csipkés pink rövidnadrág és egy fehér-pink sport cipő . Egyszerű ehez volt kedvem akkor éppen , nyáron a 40 fokot én nem bírom és így éreztem jól magam . Volt aki tett érdekes megjegyzést , de sokaknak tetszett is a szettem . Body csak amiatt volt rajtam , mert a hasamban levő vércukor merő szenzort és az indul adagolót pont nem akarom premier plán mutogatni senkinek így meg annyira nem volt észrevehető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!