Shein vagy Sinsay?
Figyelt kérdés
szept. 19. 16:30
A kérdező szavazást indított:
Shein
Sinsay
Más, leírom inkább.
23 szavazat
1/5 anonim válasza:
A sinsay egy hajszállal talán jobb.
Inkább reserved, zara.
2/5 A kérdező kommentje:
Sinsay abból a szempontból jó, hogy könnyen vissza lehet vinni, ami nem jó, míg Shein-nél sok esetben nem éri meg a visszaküldéssel bajlódni. Reserved ár/érték arányban sokszor nem éri meg. Mostanában bármilyen felsőt vettem, hamar bolyhosodott, a farmer pedig hordás közben oké, hogy tágul hordás közben, de az én esetemben legalább 2 méretet nyúlott.:/ Zara tényleg jó.
szept. 19. 19:09
3/5 Metionin válasza:
Sheinen könnyebben találok különleges ruhákat, A Sinsay tényleg azért jó, mert vissza lehet vinni és mert van fizikai üzlet, ahol próbálni lehet.
4/5 anonim válasza:
Én mondjuk a Sinsayben nem nagyon láttam nagyobb méreteket, de ez ugye nem mindenkit érint.
5/5 anonim válasza:
Hűha, nehéz kérdés, mert mindkettőt szeretem és gyakran rendelek mindkét helyről..
Shein annyiból jobb, hogy olcsóbb pár fokkal és több stílusú választék van. Viszont a szállítás hosszabb és igen, ha valami nem jó, nehezebb vissza küldeni. Előre kell utalni, ami nem gond, mert megbízható az oldal.
Sinsay pedig gyorsabb szállítás, akár élőben is fel lehet próbálni a ruhákat, mivel több boltjuk van országszerte. Itt is vannak nagyon gyönyörű, divatos, stílusos darabok.
Szóval nehéz ám választani, igazából mindkettő nagyon jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!