Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Taconver oldaláról rendeltél...

Taconver oldaláról rendeltél már cipőt? Mik a tapasztalataid?

Figyelt kérdés

szept. 18. 01:22
 1/8 IDONTLIKEYOU99 válasza:
Nem ajánlom senkinek mert én rendeltem és sajnos nem bör ,szintetikus az egész cipő ,tényleg kézzel készült meg kényelmes de ennyi pénzért átverés ,én most próbálkozom visszaküldeni majd megírom a tapasztalatot
szept. 26. 09:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, kíváncsi vagyok!
okt. 1. 22:59
 3/8 IDONTLIKEYOU99 válasza:
Senki ne vásároljon a Taconvertől nem tudod visszaküldeni sem a hamis árút 3xemailoztam a "vevőszolgálatukkal"türelmet kértek ,hogy intézik az ingyenes küldést aztán a 4 ik emailre már válaszra sem méltattak erről ennyit🤨
okt. 11. 15:53
 4/8 anonim válasza:
Hello, megerositem hogy ezek csalok. A cipo amit vettem silany minoseg es kifejezetten kenyelmetlen. Tobbszori probalkozasom, hogy visszakuldjem sikertelen volt. 19000 forint megy a kukaba.
nov. 25. 11:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez nagyon gáz! Akkor nem rendelünk innen. Pedig nagyon tetszetős a reklámjuk.
nov. 26. 19:54
 6/8 anonim válasza:
Sajnos csak megerősíteni tudom az eddig elhangzottakat, senki ne rendeljen arről az oldalról, a cipő egyszerű műanyag, semmi köze az ergonómiához. A vele ajándékba küldött és ígért 8000.-Ft értékű 1 db zokni egyszerű vékony max 500.-Ft-os.
jan. 14. 15:15
 7/8 anonim válasza:
Az ügyfélszolgálatuk is csak egy nagy-nagy kamúúúú! Egyszer válaszoltak ugyan, hogy türelem! Volt is egy hónapig, de azóta már a többszöri kérdésemre nem is válaszolnak!!! A termékük is silány minőségű és még a méreteik sem kompatibilisek: a 42-es náluk 41-es!
febr. 15. 12:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Jesszus...
febr. 15. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!