Hol szoktatok jó minőségű férfi ruhákat (pulóvert, nadrágot, dzsekit) vásárolni?
Figyelt kérdés
szept. 15. 17:24
1/6 anonim válasza:
Ha sima, utcaira gondolsz, akkor én a DIRECT ACTION márkát a netről.
2/6 anonim válasza:
Elég nagydarab vagyok, az Atlas For Men-ről szoktam rendelni, ha valami kell. Korrekt cég.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, utcai érdekel. Megírnád privátban, hogy melyik webshopból? Köszi
szept. 15. 18:51
4/6 A kérdező kommentje:
A méretezés megfelelő?
szept. 15. 18:55
5/6 Gál Gábor 2024 válasza:
Van Graf / Peek & Cloppenburg üzleteiben van általában minden, de ha nem, akkor találok máshol.
6/6 anonim válasza:
#4: Teljesen. Eddig csak kétszer küldtem vissza cuccot, egyszer mérethibás volt, de az én hibámból, küldték rögtön az új méretet, egyszer az anyaga em volt jó, dettó az én hibám, akkor meg rögtön visszautalták a pénzt. Pont holnap kapok egyébként pólókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!