Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezt a kabátot hány fokig...

Ezt a kabátot hány fokig lehetne hordani anélkül hogy szétfagynék benne?

Figyelt kérdés
[link]
szept. 15. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Nekem ez egész télen elég lenne, -10-15 fokig simán.
szept. 15. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy vékonyabb, nem bélelt szövetkabát szerűség, ha jól látom. Ha aláöltözöl egy vastag pulcsival, veszel hozzá sálat, szerintem a mostanában szokásos 5-10 fokos teleken is elmegy. Kemény mínuszokban már vékony lesz. De tőled is függ, hogy mennyire vagy fázós és hogy mennyi ideig vagy utcán. 10 percig, amg várod a buszt, vagy órákig kint vagy. Nem mindegy!
szept. 15. 11:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
En 10 fokig hordok szövetkabátot, az alatt már pufikabát, de én fázós vagyok😁
szept. 15. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
ez nem szövetkabát, hanem inkább ballonkabát és vékony
szept. 15. 14:43
 5/7 anonim ***** válasza:
10-12
szept. 15. 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Attol fugg mit veszel ala. Ha kardigant akkor 15 ha garvot es vastag pulcsit akkor 5
szept. 15. 14:51
 7/7 anonim ***** válasza:
56%

Az is sokat számít milyen jellegű hideg van.

Nedves hideg ellen ez sz@rt se ér, átfúj rajta a szél. Még 5-6 fokban se lesz elég.

Száraz hideg ellen én mínusz húszban is hordtam szövetkabátot, három pulcsival. Jó meleg volt, bár az igazi posztó volt, nem divatkabát.

szept. 15. 15:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!