Szoktatok már ilyen időben sapkát fölvenni?
Nem. -10 fokban sem szoktam. Zavar, beleizzadok, összekócol. Teljesen jól melegít a hajam. Maximum kapucni amit ritkán a fejemre húzok, de akkor nagyon ítéletidőnek kell lennie.
Sálat, kesztyűt, csizmát, télikabátot sem hordok még. Ha te ennyire fázós vagy, hordjad nyugodtam! De ha ez van 10 fokban, mi lesz veled, ha az igazán hideg téli idő megjön?! :O
2.
Beteg
Nekem még ettől soha nem volt fülproblémám. Az #1-es vagyok. Ahogy írtam nem vagyok kopasz, van hajam. Ha nem fogom össze, a fülemet is simán takarja. Továbbá télen -1, -2 fokig is, egyetemre meg mindenhova biciklivel járok. Idén februárban egyszer hóesésben is tekertem. Nem nyugdíjas néni tempóban. Van menetszél bőven, de sosem kaptam ettől fülgyulladást.
De nilván nem vagyunk egyen-emberek. Mindenkinek más az érzékenysége. Aki fázós, meg fülgyulladásra hajamos, az hordjon! Én ettől még nem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!