Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktatok már ilyen időben...

Szoktatok már ilyen időben sapkát fölvenni?

Figyelt kérdés
szept. 14. 15:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
59%

Nem. -10 fokban sem szoktam. Zavar, beleizzadok, összekócol. Teljesen jól melegít a hajam. Maximum kapucni amit ritkán a fejemre húzok, de akkor nagyon ítéletidőnek kell lennie.

Sálat, kesztyűt, csizmát, télikabátot sem hordok még. Ha te ennyire fázós vagy, hordjad nyugodtam! De ha ez van 10 fokban, mi lesz veled, ha az igazán hideg téli idő megjön?! :O

szept. 14. 16:29
 2/15 anonim ***** válasza:
29%
Nem. Póló van rajtam meg rövidnadrág :D
szept. 14. 16:32
 3/15 A kérdező kommentje:

2.

Beteg

szept. 14. 16:35
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
Simán, ha fázok.
szept. 14. 16:44
 5/15 anonim ***** válasza:
62%
0 fokig kis szélben nem. 0 felett nagy szélben be tud fájdulni a fülem, így akkor már szoktam felvenni.
szept. 14. 17:56
 6/15 anonim ***** válasza:
38%
Soha nem veszek sapkát. Van hajam, ahol meg nincs (pl az arc), oda más sem vesz sapkát.
szept. 14. 20:30
 7/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem, pedig én fázós vagyok. De a sapkákat utálom, ezért csak nagyon hidgeben hordok.
szept. 14. 21:39
 8/15 anonim ***** válasza:
74%
Én is utáltam a sapkát, nem hordtam még télen sem, egészen addig amíg egy nagyon csúnya középfül gyulladást kaptam. Azóta ha fúja szél, hűvös van felveszem.
szept. 14. 22:09
 9/15 anonim ***** válasza:
47%
Nem szeretem. Akkor hordok csak, ha erős szél fúj.
szept. 14. 22:21
 10/15 anonim ***** válasza:
44%

Nekem még ettől soha nem volt fülproblémám. Az #1-es vagyok. Ahogy írtam nem vagyok kopasz, van hajam. Ha nem fogom össze, a fülemet is simán takarja. Továbbá télen -1, -2 fokig is, egyetemre meg mindenhova biciklivel járok. Idén februárban egyszer hóesésben is tekertem. Nem nyugdíjas néni tempóban. Van menetszél bőven, de sosem kaptam ettől fülgyulladást.

De nilván nem vagyunk egyen-emberek. Mindenkinek más az érzékenysége. Aki fázós, meg fülgyulladásra hajamos, az hordjon! Én ettől még nem fogok.

szept. 15. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!