Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk miben alszotok?

Fiúk miben alszotok?

Figyelt kérdés

Éjszakára mit szoktatok felvenni alváshoz? Reggel szoktatok boxert cserélni?

18/f

szept. 13. 18:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%
Selyem pizsama
szept. 15. 09:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
ágyban pólóban boxer nélkül 19F
szept. 15. 15:29
 13/18 anonim válasza:
100%
Én is meztelen szoktam esetleg néha boxerban
szept. 15. 19:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Alváshoz laza boxer, napközben feszülős.

25/f

szept. 17. 07:47
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Boxer es póló 24/f
szept. 18. 09:09
 16/18 anonim ***** válasza:
60%
Tangában
szept. 19. 07:01
 17/18 anonim ***** válasza:
17%

Azoknak mondanám akik szerint marha kényelmes jó dolog meztelenül aludni nyáron mert hát meleg van ,sokkal udnorítóbb hogy nem egy pólóba izzadsz bele amit utána eldobhatsz hanem az ágyadba amit nem fogsz hetente kimosni .

Ráadásul egyátalán nem hidegebb vagy komfortosabb mert ugyan úgy meleged van csak most közvetlenül a takarót izzadod le és az rohad rád.

Meztelenül aludni igénytelenség , olyan mintha zokniba aludnál. Alsógatya nélkül aludni még nagyobb retkesség és kényelmetlen már aki nem impotens mert amikor merevedésed van kimondottan zavaró hogy a makkodat nem védi semmi ,az a takaróba dörzsölődik meg akad bele és nem tudod hova igazgatni . Ugyan ilyen retekség az amikor valaki alsónadrágnak egy buggyos boxert vesz fel ami nem tart semmi csak gyűrődik én azt se tudom értelmezni legfeljebb a hájas disznóknál.

szept. 27. 17:21
 18/18 anonim ***** válasza:
80%

Kedves 17-es hozzászóló!

Szerintem tud igenis kényelmes lenni a meztelen alvás. 😊

1.) A legtöbben szerintem a kiizzadt pólót nem eldobjuk, hanem a szennyes kosárba tesszük, majd pedig kimossuk mosógépben.

2.) Az ágyneműt is 1-2 hetente cserélni szoktuk, így ha nagyon izzadtnak találjuk, azt is ki tudjuk ám mosni.

3.) Rendszerint nem koszosan és büdösen fekszünk be az ágyba, hogy azt össze szennyeznénk.

Ja és a tisztálkodáshoz az is hozzá tartozik, hogy a farkunkat is megmossuk, hátra húzva a fitymát. Mert így egészséges.

szept. 29. 09:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!