Nagy hasú nőre (leginkább alma alakú), milyen felső passzol leginkább?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy "oversized" fazont ne, mert még nagyobb darabnak tűnik benne. Aztán feszülőset se, mert kihangsúlyozza a nagy hasat. Akkor mit igen? Gondolom a feszülős, és az oversized közt valahol.szept. 13. 16:31
1/2 anonim válasza:
Fordított háromszög alakú, ilyen denevérujjú, vagy hogy mondjam.
Alma alkat vagyok, vagy 10 kilóval kevesebbnek tűnök, ha ilyen.van rajtam.
2/2 anonim válasza:
Inkább legyen feszülős, nem kell ám annyira szégyellni azt, ami egyértelműen ott van. Az oversized ruha tényleg csak mégjobban nagyítani tud, torz képet ad. Viszont sokan nagy hassal elkövetik azt a hibát, hogy nagy hassal nagyon felhúzzák a nadrágot, aztán pont a has közepén bevág a nadrág. Rendkívül előnytelen szűkebb felsőben, ahogy két nagy hurkára oszlik így a has.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!