Tamaris cipő márkáról vélemények, tapasztalatok mostanában?
Figyelt kérdés
szept. 13. 10:06
1/2 anonim válasza:
Nagyon sokat romlott a minősége.
Van egy tamaris csizmám, szerintem legalább 15 éves és semmi baja, simán hordható.
Tavaly vettem egy tamaris szandált és kipukkant!! a talpa, szó szerint, kiderült, hogy üreges, még javíttatni sem lehet, 25.000-ért vettem tavaly :(
Most vettem egy őszi cipőt, aminek a felső része az első felvétel után nagyon megtört, pedig valódi bőr. - kezdek kiábrándulni a márkából...
2/2 anonim válasza:
Sokat romlott a minősége az utóbbi években és már szinte alig van valódi bőrből készült lábbelijük. Ma vettem egy csizmát, leárazva, ekologikus bőr, ami magyarul műbőr. Egyetlen bőr csizma sem volt az üzletben, hosszú csizma. Fél csizma talán akadt 1-2 pár bőrből is, de sajnos őket is elérte ez az őrület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!