Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz 17 fokban a bakancs?

Gáz 17 fokban a bakancs?

Figyelt kérdés

A napokban brutál nagy esőt mondanak.

Sajnos az őszi, nyári sportcipőim mind átáznak, ha nagy esőzések vannak, és holnap többször kell kimennem napközben, de hazamenni nem lesz lehetőségem, ha átázna a cipőm és a zoknim.

Ami nem ázik be, az a bakancsom(nem teljesen téli, ilyen fényes lakk bakancs).

Viszont látom, hogy 17-21 fokot mondanak holnapra az eső mellett.

Gáz lenne ebben menni?

Egyszerűen ilyen esőzésekre nincs jó ötletem cipő terén-főleg, mivel mostanában sokszor volt, hogy így hirtelen kb. mint a vízesés, úgy kezdett el ömleni az eső, nem pedig az a "normális" eső volt...

Csak azt se akarom, hogy kinézzenek az emberek a munkahelyemen.

szept. 12. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Garantált lábgomba.
szept. 12. 20:38
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Huzd fel,ha tetszik.
szept. 12. 20:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az emberek olyan szinten leszarják egymást hogy senkit sem fog érdekelni hogy mi van a lábadon, max ránéznek és ennyi.
szept. 12. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:
A kinézet egy dolog, de bent tuti meg fog főni a lábad. Vigyél legalább cserecipőt.
szept. 12. 22:41
 5/8 anonim ***** válasza:
szept. 12. 23:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem.

Pont ma reggel néztem, hogy az emberek mennyire vegyesen öltözködnek. Nálunk most reggel 11 fok volt szemerkélő esővel. Ennek ellenére van aki most is rövid gatyában, pólóban van, más meg télikabátban.

szept. 13. 08:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem.
szept. 13. 08:43
 8/8 veszettkecske ***** válasza:
100%
Rajtam is az van.
szept. 15. 11:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!