Felvennétek ezt a saját tervezésű ruhát? /linket küldök/
én terveztem és remélem sok embernek tetszik majd. azt is írjátok majd hogy ha tetszik hogy átlagos e vagy nem.
Itt van 4 kép:
elölről:
hátulról:
jobb oldalról:
bal oldalról:
légyszi őszinte válaszokat írjatok. ha nem látszik jól akkor szívesen betallózom a színeset is:)
hát nehéz elmagyarázni:)
de úgy, hogy a ball oldal és a jobb oldal bezár egy háromszöget és ezt elöl egy vékony rész köti össze a ruhával (a mellrésszel)
Hátulról nem tetszik.
Elölről, oldalról jó, de nem túl egyedi( láttam már iylen fazonú ruhákat)
Először is a rajz nem túl sok infó, mert lényeges lehet a szín, az anyagválasztás is, hol beszegett, hol szűkített, stretch anyag vagy merevítők vannak benne... ezek pánt nélküli ruháknál fontosak egyrészt külsőleg, másrészről viselés szempontjából is. A szabás azonban egyáltalán nem forradalmi és egyedi, ilyen szabású kisestélyim/koktélruhám nekem is van, bótba' vettem.
29/L
Hmm hát nem valami egyedi, én is láttam már ilyen fazont..
De amúgy a kidolgozásra sem mondhatnám hogy sokat foglalkoztál a darabbal, ilyet mindenki le tudna "firkantani"
utolsó:
egy kettes rajzolóhoz képest jó nem??:):):):):)
hát...lehet, hogy télleg nem túl egyedi:S
majd talán máskor összejön:D
12:08:
hát...valami olyasmi akar lenni, de úgysem egyedi szal mind1.
12:18:
hát az anyagon még nem törtem a fejem, de most, hogy így belegondolok előveszem a varró dobozt és keresek szép piros mintákat, hogy legközelebb sikerüljön:):)(:(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!