13 fokban, egy pàntos ruhában, fázni fogok, ugye?
Figyelt kérdés
Hétvégén egy nagyobb eseményre megyünk, amire egy nyàri ruhát készültem felvenni, màr règebben megvettem. De elèg rossz idő lesz, ahogy látom, èn meg viszonylag fázós vagyok, sajnos..:/ Menjen inkàbb valami melegében, hogy ne fázzak?
Előre is köszi!
szept. 9. 23:14
11/18 anonim válasza:
13 fok? Az nagyon hideg. Még kardigánnal is hideg lenne nekem. Az már kiskabátos idő.
12/18 anonim válasza:
Nálam 12 fok a határ a sima pulcsi és a pulcsi+ kabátközött
Nyári ruhában garantáltan fázni fogsz
13/18 Poppy_99 válasza:
Szerintem mehetsz nyugodtan egyberuciba, de semmiképp se ilyen lengébb nyárit válassz hanem inkább kicsit vastagabb, elegánsabb fazonút ami jobban takar. A lábadon mindenképp legyen harisnya, meg kardigánnal vagy boleróval készülj.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
Igen, valószínűleg ez így kevés lesz, kitalàlok akkor valamit.
szept. 10. 19:55
16/18 anonim válasza:
Vegyél fel rá egy motoros bőrdzsekit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!