Imsertek olyan nőket, akik tényleg szeretnek gyakran bőr (műbőr, bőrhatású) ruhadarabokat hordani (szoknya, nadrág, ruha)? Vagy ilyen csak a TV-ben van, max a sztárok, celebek ruhatára ilyen?
Én is ilyen vagyok. Rengeteg bőrnadrágot/dzsekit szereztem már be az évek során. Vannak köztük újak is, de a nagy részüket használtan vettem olcsó pénzért, de mivel mind valódi bőrből készült, ezért az egészséges használati nyomokon kívül más bajuk nincsen. Sőt én kifejezetten szeretem, ha a bőrőn látszanak használatból eredő gyűrődések, és az enyhe kis nyikorgó hangjuk is bejön.
A műbőrt és bőrhatású cuccokat utálom.
Mostmár talán az időjárás is lehetővé teszi, hogy akár napi szinten viseljek vagy bőrnacit vagy bőrdzsekit. 28/N
Egy ismerősöm ilyen
Szoknyája van, azt ritkán hordja, de dzsekit gyakran látok rajta
Én is ilyen vagyok.
Dzseki, szoknya, ruha, nadrág és bőr hatású felsőim is vannak.
Szeretem, és gyakran hordom is őket.
42/N
Metálos, goth, punk bulikba lenész, ott lesznek.
Az más kérdés, hogy ha ez egy burkolt társkeresési kérdés, hogy az ilyen csajok akarnak-e valamit egy basic valakitől, vagy van-e bármilyen közös pont a te szexuális fétiseden kívül amire lehet kapcsolatot alapozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!