Új farmernek azt a jellegzetes illatát valahogy meg lehet őrizni?
Figyelt kérdés
Mikor új farmert veszek, nagyon jó illata van. Itthon is ha a közelemben van megcsapja az orrom. De amikor először hordom, akkor is érzem. Nagyon szeretem.
Viszont ez csak az első mosásig tart. Utána teljesen eltűnik. Lehet ezzel valamit csinálni, hogy tartósabban megmaradjon?
szept. 9. 09:15
1/6 anonim válasza:
Az a festék szaga, ezért kell mindent kimosni első használat előtt.
2/6 A kérdező kommentje:
Ki nem mosnám! Legalább az első hordásig had legyen már jó illata!
szept. 9. 10:26
3/6 anonim válasza:
Nem. Ha nem mosnád ki, akkor se maradna meg sokáig ez az illata, pár hordás után akkor is el fog tűnni, mindegy mit csinálsz.
4/6 A kérdező kommentje:
Kár.
szept. 9. 21:44
5/6 A kérdező kommentje:
Azóta többször hordtam már és direkt nem mostam ki. Sajnos így is tényleg kezd elmenni az illata. Már csak akkor érzem nagyon enyhén ha közvetlenül megszagolom.
szept. 17. 17:22
6/6 anonim válasza:
Attól függ hol veszed, de arra sem vennék mérget, hogy ez a festék nem toxikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!