Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez mennyire van rendben, hogy...

Ez mennyire van rendben, hogy ilyen megtévesztő a Vinted fizetési rendszere?

Figyelt kérdés
Kaptam egy üzenetet, hogy Lengyelországból is olcsóbban rendelhetek a Packeta által 1268ft-ért. Erre felbuzdulva vásárlásokba akartam kezdeni. 949ft a ruha "vevővédelemmel". Gondoltam összesen 2544ft postával még elfogadható ár. Már a termék oldalánál mást mutatott a felirat "Szállítás ettől: 1314 ft." Gondoltam mindegy a 100ft. Erre fizetéskor 1964ft szállítási díjat von le. Mondjuk itt megállt a tranzakció, mert csak 2766ft volt a számlámon és még 474ft-ot kellett volna fizetni. 3240ft-ot már nem éri meg Lengyelországból egy ki tudja mennyire használt kis felső, annyiért már elmegyek egy plázába és veszek újat. Utólag láttam, hogy a Packeta automatikusan kivan kapcsolva és be se lehet kapcsolni a szállítási lehetőségek közt. Akkor miért veri át a Vinted a vevőket az ígért 1268ft-os díjjal? [link]

szept. 7. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert elvileg valameddig akció van a packetánál. Szerintem ez régiótól/távolságtól is függ, hogy mennyi a végösszeg
szept. 8. 03:04
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Oda van írva a linkelt képedre, csak el kéne olvasni: "A nemzetközi kézbesítési díj lengyel zlotyban van, ezért a forintár a napi árfolyamnak megfelelően fog változni."
szept. 8. 09:47
 3/4 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem elég egyértelmű, nem megtévesztő
szept. 8. 13:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg az eladó kikapcsolta a packetával való szállítás lehetőségét a profilján, így nem tudtál azzal rendelni
szept. 8. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!