Fiatalok körében miért tűnt el a flip-flop papucs 2-3 év alatt?
Figyelt kérdés
2 éve nyáron totál elterjedt volt.
Tavaly már sokkal kevésbé. Most meg alig lehet látni.
Most főleg fehér zárt cipő megy nagyon látható zoknival.
Amúgy meg sokszor idősebbek akiknek mondjuk úgy nem túl szép a lába akinek érthetőbb lenne hogy zárt cipőt hord, épp ők miért hordják mégis?
szept. 7. 12:28
1/5 anonim válasza:
Mert rájöttünk hogy kényelmetlen.
Ráadádul sokaknak az igénytelenség, mozgásszegénység miatt lúdtalpa és minden egyéb lábbaja van, ami flipflopban kényelmetlen lenne vagy fájna is
2/5 anonim válasza:
Hálisten. Nem hiányoznak, remélem soha nem jönnek vissza. Igénytelen vackok, lábbelinek alkalmatlanok.
3/5 anonim válasza:
Hogy mások miért nem hordják, azt nem tudom, de én csak zárt cipőt vagy minimum balerinát tudok elviselni a lábamon hosszabb távon. Minden egyes nyitott feltörte, legyen az flipflop, normál papucs, bármilyen szandál stb stb. És ha bemegyek a városba, az nálam egy majdnem másfél km-es sétával kezdődik az állomáshoz. Vagy ha vezetek, akkor sem veszek fel papucsot, mert az meg balesetveszélyes.
4/5 anonim válasza:
Én nem látom,hogy eltűnt volna,sokan hordták,melegben én is
5/5 anonim válasza:
Én soha nem hordtam és nem is fogom, gusztustalan és nem védi a lábát, nyáron is inkább elegánsabb bőrbakancs, ha igazi bőr úgyis szellozik, ha meg nagyon meleg van, akkor sportcipő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!