Lányok, Ti ha télen ruhába, vagy szoknyába vagytok, jártok, akkor nem fáztok? Vagy mit vesztek fel hozzá alá hogy ne fázzatok??
Figyelt kérdés
Köszi!🥰aug. 31. 13:47
1/12 anonim válasza:
vastag harisnya, leggings vagy több réteg harisnya
2/12 anonim válasza:
Van olyan bélelt, vastag harisnya, ami még melegebb is, mint egy nadrág.
4/12 anonim válasza:
Vastag harisnyával még melegebb is, mint egy farmer, úgyhogy nem.
5/12 anonim válasza:
Én télen is szinte csak ruhában vagy szoknyában vagyok. Hőmérsékletnek megfelelő harisnyát hordok. Általában 40, 60 den-est, vagy ha fázok akkor 80-100ast. De ha csak nagyon keveset vagyok kint simán felveszek egy 20-30 den-est is. A bellindának pl imádom a bélelt harisnyájat. Nagyon jó
6/12 anonim válasza:
Hát, ami harisnya jó 0 fokhoz szoknyázni, abba bent a 23 fokban bele fog sülni a delikvens.
7/12 anonim válasza:
Barátság harisnyát veszek így nem fazom
8/12 Metionin válasza:
Thermo harisnya, melegebb mint a nadrágjaim. De általában jó a sima vastagabb harisnya is, ami nem brutál bélelt, mert nem kell sokat kint állnom egy helyben. A járműveken meg az épületekben általában fűtenek.
9/12 anonim válasza:
En mindig szoknyaban vagy ruhaban vagyok. Mintas neccharidnyat hordok vagy apro lyukut
10/12 anonim válasza:
Mindig szoknyában járok. Vastag harisnya a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!