Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok errol a szerelés...

Mit gondoltok errol a szerelésrol?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

(bevallom, életemben eloszor csinalok ilyet,hogy feltoltogetem magam oldalakra :) )De: szeretném kikérni a véleményetek; Holnap a parommal és a kollégaival fogok eltolteni egy egész délutant egy szomszéd varosban, és ugy gondoltam igy oltozok fel:

[link]

ez egy fekete puloverruha ( ami alul kissé felcsuszott :D), egy vastag ovvel a csipotajon, szurke harisnya és csizma, meg egy szurke svajcisapka ( talan még egy feket, viragos brossal diszitett hosszu gyongysort akarok a nyakamba, de ez nem biztos)-a kabatom fekete, karcsusitott szovekabat lesz ( a hajam vilagosvoros)

naszoval: ez vallalhato "outfit", vagy nagyon kihivo, egyaltalan, nem vagyok ( tul) nevetséges benne?

kosz!

2010. nov. 2. 20:09
 1/7 A kérdező kommentje:
ja: a karom azért tunik rovidnek, mert a vallam kissé hatrahuztam, szoval azért nem vagyok ennyire gnom XD XD XD
2010. nov. 2. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
jó lesz ez [:
2010. nov. 2. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:

huu..nagyon csinos vagy benne..egyébként így sem vagy gnóm..

megjegyzem nagyon szép a csípőd és is ilyen alakot szeretnék..:) csini vagy..!!!!!!!!!!

2010. nov. 2. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó, az alkalomra még megfelelő is.
2010. nov. 2. 20:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jóó! Nem haragszol, ha megkérdezem, hol vetted a ruhát? Nagyon szép és én is hasonlót keresek!
2010. nov. 2. 21:07
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszonom mindannyiotoknak!

Kedves utolso: kulfoldon élek, de sztem otthon is lehet kapni :)

2010. nov. 2. 21:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem stílusos, de tahó.
2010. nov. 2. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!