Nemethdavid0 kérdése:
Fehér ing első randira?
Figyelt kérdés
Érdemes-e fehér hosszúujjú inget felvenni nyáron egy éttermi randihoz vagy nem? Vagy mi a véleményetek róla?aug. 23. 17:53
11/14 A kérdező kommentje:
Mind1 hogyan öltözök mivel válaszra se méltat. A sztori a következő aki kíváncsi rá: pár hete bekövetett majd nem sokkal késöbb ráírtam. Beszélgettünk 1-2 hétig de mivel nem volt bőbeszédű ezért azt a következtetést vontam le hogy nagyon nem is kíváncsi rám szóval ráhagytam. Aztán 2 héttel késöbb eggyik hétvégén csak úgy rámírt hogy mi a helyzet. Itt folytattuk a beszélgetést nem sokáig majd megkérdeztem hogy nem-e ülnénk be valahova. Mire ő azt mondta: persze nincs semmi programja úgy se. Munka miatt csak másnap tudtam lefikszálni az időpontot amire azóta se kaptam a választ úgy hogy a mai napról lenne szó. Na mind1 majd legközelebb, köszi a válaszokat :)
aug. 24. 16:05
12/14 anonim válasza:
én inkább felvennék egy lazább lenvászon inget. lehet, hogy nem olyan elegáns, de jobban néz ki, lengébb, és kényelmesebb is. jobban érzem magam benne, tehát nem feszengek emiatt sem
13/14 anonim válasza:
Ha mégis összejön, nyugodtan mehet sztem a fehér ing. Csak legyen laza, felhajtott ujjak, pár gomb kigombolva stb.. Nálam nagyon nyerő az ilyen, bírom a laza elegáns pasikat;)
14/14 anonim válasza:
hány éves vagy? sztem minden korosztálynak megvan a megfelelő öltözete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!