Ez megfelelne boltba járós "bevásárló" hátizsáknak?
Figyelt kérdés
van egy Pumám, ami belegondolva 2007-8 óta használatban van először mint sulitáska, utána boltbamenésre, és most kezdett el vacakolni a cipzárja azért próbálok szétnézni a kategóriában [link] hiába méregetem a régihez, 1-2 centi eltéréseket méretben hogy vajon a mostaniak milyenek lehetnek minőségre?aug. 19. 18:20
1/1 anonim válasza:
Ez csak tőleg függ.
Nekem személy szerint ez nagyon iskolatáska kinézetű. Napi futkosósnak általában kisebb textil, vagy valódi bőr hátizsákokat használok. Van nekem is olyan, amit kb. 10 éve használok. Általában jobban preferálom az olyanoat, miken nincsenek hatalmas márkajelzések. Igaz, nem a hétvégi családi nagybeváslást cipelem el benne. A napi cuccaimat hordom benne, meg ha esteleg beugrok egy boltba reggelit meg vizet venni, az még belefér.
De ha neked ez tetszik, akkor miért ne felelne meg?! A mai árakhoz képest nem tartom kifejezetten drágának sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!