1/2 anonim válasza:
Khaki Field szerintem szebb óra. Amúgy rendben van. Alsó kategórias svájci. Nem lehet vele mellényúlni.
2/2 anonim válasza:
Nekem is Khaki fieldem van, 38-as. Ahogy az első is írja, entry level svájci. Azt szeretem benne, hogy öltönyhöz is fel tudom venni.
Az alsó kategóriás jelző pedig ne ijesszen el. Magyar viszonylatban már az a 3 kilós ár is csúcskategóriába emeli teszem hozzá, sajnos.😄 Még az emberek bő 90%-ának amúgy sincs fogalma arról, hogy mit hordasz a csuklódon. Esetleg a Rolex még megvan a filmekből, meg a Doxa. A többi viszont teljes homály.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!