Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiak! Milyen márkák közül...

Férfiak! Milyen márkák közül vásároljak?

Figyelt kérdés
pólót és pulóvert szeretnék de nem tudom melyik márka lenne a legjobb és amiről lehet tudni,hogy drága?

aug. 16. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez alá nem mennék, nehogy prolinak nézzenek...

[link]

aug. 16. 20:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Az ár esetemben másodlagos.Milyen márkákat ajánlotok?
aug. 16. 23:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Zegna
aug. 17. 00:38
 4/8 anonim ***** válasza:

A fekete és fehér pólókhoz elég a H&M.

Pulóverek helyett inkább menőbb kabátokat, dzsekiket vegyél inkább. Én a Háda turkálóban találtam

aug. 18. 11:35
 5/8 anonim válasza:
Shein, temu, általában jó a minősége és meglepően olcsó
aug. 18. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:

5#

Ha csak nem verik át

aug. 18. 17:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Tesco, H&M, C&A, Nike. Általában ezeket veszem. Mindig találok olyan ruhákat, amik megfelelnek. Minőségre a Tesco ingadozó, de ott is vannak jók. A többivel 90%-ban meg vagyok elégedve. Van hogy becsúsznak más márkák is ha bemegyek a plázába. Általánosságban elmondható, hogy a plázában vásárolt ruhák nagyrésze korrekt minőség, ha a kínai üzleteket nem nézzük.

Alapvetően nem márka szerint, hanem 1-1 darab kinézete alapján öltözködöm. A Márka az emberek döntő többségét hidegen hagyja, az összhatás a lényeg. A nagy márkajelzéseket általában kerülöm mert "proli" hatást keltenek. Egy bizonyos ár felett már nincs különbség minőségben, maximum szabásban a márkák között.

aug. 21. 02:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Nike, Adidas, Converse, Vans.
aug. 21. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!