Férfiak! Milyen márkák közül vásároljak?
A fekete és fehér pólókhoz elég a H&M.
Pulóverek helyett inkább menőbb kabátokat, dzsekiket vegyél inkább. Én a Háda turkálóban találtam
Tesco, H&M, C&A, Nike. Általában ezeket veszem. Mindig találok olyan ruhákat, amik megfelelnek. Minőségre a Tesco ingadozó, de ott is vannak jók. A többivel 90%-ban meg vagyok elégedve. Van hogy becsúsznak más márkák is ha bemegyek a plázába. Általánosságban elmondható, hogy a plázában vásárolt ruhák nagyrésze korrekt minőség, ha a kínai üzleteket nem nézzük.
Alapvetően nem márka szerint, hanem 1-1 darab kinézete alapján öltözködöm. A Márka az emberek döntő többségét hidegen hagyja, az összhatás a lényeg. A nagy márkajelzéseket általában kerülöm mert "proli" hatást keltenek. Egy bizonyos ár felett már nincs különbség minőségben, maximum szabásban a márkák között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!