Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mikor lett ekkora sz*r a...

Mikor lett ekkora sz*r a Harcos termék (Legalább is a pólók)?

Figyelt kérdés

Koncerten vásároltam 1 pólót pár év kihagyás után (külföldről hazatérve) és hatalmas csalódás számomra. Egyfelől mert 9500 Ft volt, de ezt ott betudtam annak, hogy régi márka, komoly minőség és nyilván annak mindig ára van.

Kifizettem, nem is panaszkodom, csak ebből már spécibb edzőpólót is kapok egy népszerű sportmárkánál leárazva.

A lényeg.. Kibontottam a tasakból minap és hááát..

Az anyag érezhetően vékonyabb, az alján a varrásnál a cérna se lett fixálva mert már vagy 3-4 centi kijött miközben egy napig hordtam és kényelemre is valami történt mert nem olyan mint régen.. (Pedig azóta csak izmosabb lettem, nem az van,hogy feszül rajtam a zsírtól)

Összehasonlítottam a sok évvel ezelőttivel és bár annak fakultabb a színe meg szét van töredezve itt-ott, de kényelmesebb (pedig méretben az már nem is jó rám kb :DD)

Havernak mondtam, hogy odaadom 8000 Ft körül, ha jó rá, 1x volt hordva de ki is mosom persze úgy is. Legyintett, hogy hagyjam azzal a "márkával" és különben is..

Mi a fene történt az elmúlt években a minőséggel és az egésszel?

A kérdést nem tettem volna fel, ha egy másik társasági beszélgetésnél nem merül fel tegnap a téma és volt aki egyetértett velem, sőt..mondanom se kellett kb semmit.

Vagy ezt az egészet is eladták és már nem is ugyanazok csinálják mint eddig?

Ui: Ugyanitt 1db, fekete színű Harcos póló eladó XXL méretben.. Vagy cserélhető is felőlem protein csokikra, pár kiló zabpehelyre akár :D

#póló #ruházat #harcospóló
aug. 16. 14:42
 1/2 anonim ***** válasza:
89%
Rájöttek, hogy valójában ki a célközönség, az meg két kannás keverés között úgyse fogja érteni, hogy mitől ment szét a pólója.
aug. 17. 00:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Mindenhol ez van, drágulnak a dolgok, a teszkós póló is sokkal szarabb, mint volt 20 éve.
aug. 17. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!